• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

Bouwborg renoveert 82 appartementen op afroep

17 maanden geleden

82 appartementen renoveren waarbij je van te voren niet weet wanneer dit op de planning staat? Bouwborg, sinds 2016 onderdeel van Friso Bouwgroep, werkt momenteel in opdracht van NTC Vastgoed aan de renovatie van 82 zorg- en huur appartementen van woonzorglocatie ‘De Brink’ in Groningen. Inmiddels is een deel van de appartementen volledig gerenoveerd. Nu is het wachten op de appartementen die weer vrij komen. Hoe Bouwborg dit project met zorg uitvoert, vroegen we aan projectleider Dick Werkman.

Lees meer

Friso Civiel klaart manouvreerklus inhijsen Rijnhavenburg Alphen aan den Rijn

17 maanden geleden

In opdracht van Gemeente Alphen aan de Rijn bouwt Friso Civiel sinds begin dit jaar aan de verhoging van de Rijnhavenbrug in Alphen aan de Rijn. De circa 50 jaar oude brug is de nautische toegang tot de Rijnhaven en wordt volledig vernieuwd. Deze week stond in het teken van het plaatsen van de stalen brugonderdelen. De klus verliep volledig volgens planning en zonder incidenten. Zowel gemeente Alphen aan den Rijn als Friso Civiel kijken met een goed gevoel terug op het manouvreerwerk van afgelopen week.

Lees meer

Friso Rollers behalen tweede plaats in Malmö Open Youth 2017

17 maanden geleden

Friso is maatschappelijk betrokken. Dat komt onder andere tot uiting in het financieel steunen en initiëren van goede doelen en initiatieven. De Friese rolstoelbasketbalclub DVO/Dyna '75 is daar één van. Afgelopen week reiste de club af naar de Malmö Open 2017. De basketballers, ook wel de Friso-rollers genoemd behaalde de vijfde plek! Iets waar we als Friso Bouwgroep natuurlijk trots op zijn.

Lees meer

VACATURE: Ervaren BIM Coördinator/werkvoorbereider

17 maanden geleden

Vanwege de gestage groei van Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (hoofdkantoor in Sneek) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onderstaande functie: 

Lees meer

Daphne Schippers opent Friso project nieuwbouw Nike Store Utrecht

17 maanden geleden

In opdracht van HC Ardensport B.V. uit Amsterdam werkte Friso Bouwgroep (vestiging Almere) vanaf juli dit jaar aan de nieuwbouw van een zogeheten flagshipstore van Nike in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Lees meer

Design, Build en construct project Nordwin College Sneek, in volle gang!

19 maanden geleden

Design, build en construct

In opdracht van Stichting Nordwin College realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van het Nordwin College in Sneek. Het bouwproject is op basis van Design, Build en Construct aanbesteed. Een voorlopig ontwerp van AchterboschZantman Architecten dient hierbij als uitgangspunt.

Lees meer

4 woningen Oosterhoutstraat Grou opgeleverd!

19 maanden geleden

Fijne woonlocatie in Grou

In opdracht van HAENES Vastgoedontwikkeling B.V. realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. aan de Oosterhoutstraat in Grou 4 twee-onder-één-kap woningen. Afgelopen week ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. De vier woningen aan de Oosterhoutstraat in de Prinsessenbuurt liggen nabij het centrum van Grou en op korte afstand van het Waterfront en het Wilhelminapark. Een fijne woonlocatie dus!

Lees meer

Friso (ver)bouwt PCBS De Librije

19 maanden geleden

Protestant-Christelijke basisschool De Librije in Gorredijk wordt uitgebreid. Friso Totaalbouw gaat de vernieuwbouw naar het ontwerp van Wind Architecten Adviseurs uitvoeren. 

Lees meer

Precisieklus in Amsterdam voor Friso Civiel

19 maanden geleden

Inhijsen brugdek over het Noordhollandsch Kanaal

Donderdag 13 juli 2017 a.s. vindt het hoogtepunt van de bouw van de fietsers- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam Noord plaats. Het brugdek wordt na de middag vanaf het water op zijn plek gehesen. Friso Civiel (onderdeel van Friso Bouwgroep) voert het werk in opdracht van Gemeente Amsterdam Noord uit. Deze klus wordt een precisieklus die tot op de millimeter zal moeten worden uitgevoerd.

Lees meer

Jurriëns Noord zoekt nieuwe collega!

19 maanden geleden

Bouwen aan de toekomst

De huidige markt vraagt steeds meer van onze organisatie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is Jurrïens Noord op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. We willen daarmee de toegevoegde waarde van specialist zijn, voor onze opdrachtgevers en partners verder uit bouwen. Bouwen aan de toekomst dus!

Lees meer