• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

4 woningen Oosterhoutstraat Grou opgeleverd!

21 maanden geleden

Fijne woonlocatie in Grou

In opdracht van HAENES Vastgoedontwikkeling B.V. realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. aan de Oosterhoutstraat in Grou 4 twee-onder-één-kap woningen. Afgelopen week ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. De vier woningen aan de Oosterhoutstraat in de Prinsessenbuurt liggen nabij het centrum van Grou en op korte afstand van het Waterfront en het Wilhelminapark. Een fijne woonlocatie dus!

Lees meer

Friso (ver)bouwt PCBS De Librije

21 maanden geleden

Protestant-Christelijke basisschool De Librije in Gorredijk wordt uitgebreid. Friso Totaalbouw gaat de vernieuwbouw naar het ontwerp van Wind Architecten Adviseurs uitvoeren. 

Lees meer

Precisieklus in Amsterdam voor Friso Civiel

21 maanden geleden

Inhijsen brugdek over het Noordhollandsch Kanaal

Donderdag 13 juli 2017 a.s. vindt het hoogtepunt van de bouw van de fietsers- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam Noord plaats. Het brugdek wordt na de middag vanaf het water op zijn plek gehesen. Friso Civiel (onderdeel van Friso Bouwgroep) voert het werk in opdracht van Gemeente Amsterdam Noord uit. Deze klus wordt een precisieklus die tot op de millimeter zal moeten worden uitgevoerd.

Lees meer

Jurriƫns Noord zoekt nieuwe collega!

22 maanden geleden

Bouwen aan de toekomst

De huidige markt vraagt steeds meer van onze organisatie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is Jurrïens Noord op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. We willen daarmee de toegevoegde waarde van specialist zijn, voor onze opdrachtgevers en partners verder uit bouwen. Bouwen aan de toekomst dus!

Lees meer

353 jaar oude toren op Ameland in de steigers

22 maanden geleden

Onze restauratiemannen hebben wederom een mooie klus op Ameland onder handen. Dit keer gaat het om een oude toren in het centrum van Nes. De voormalige uitkijktoren staat volledig in de steigers om diverse herstelwerkzaamheden (metsel- en voegwerk) uit te kunnen voeren. Jurriëns Noord (onderdeel van Friso Bouwgroep) voert de werkzaamheden uit in opdracht van Gemeente Ameland.

Lees meer

Nederlands eerste woonwijk met biogas opgeleverd!

22 maanden geleden

Afgelopen week werden de laatste woningen in het nieuwbouwplan Techum, een buurtschap nabij Leeuwarden, opgeleverd! In totaal werden er 18 woningen, welke gebruik maken van biogas, ontwikkeld door Frisoplan in samenwerking met Aannemingsmaatschappij Friso. Dat maakt het project een uniek plan.

Lees meer

Zelfbouwproject Nieuwe Linie in Groningen, teamsport voor Bouwborg

22 maanden geleden

Bouwborg, sinds 2016 onderdeel van Friso Bouwgroep, bouwt op dit moment samen met projectontwikkelaar Rizoem aan een nieuw zelfbouwproject op het Europapark in Groningen. Het Europapark is een nieuwe stadswijk ten zuidoosten van de binnenstad van Groningen. Sinds april is Bouwborg bezig met het bouwen van 10 woningen van Rizoem in de woonwijk De Nieuwe Linie.

Lees meer

Jurriƫns Noord met vlag en wimpel geslaagd voor ERB-certificaat

22 maanden geleden

Jurriëns Noord is geslaagd! En wel voor de her certificering van het ERB certificaat. In verband met de overname door Friso Bouwgroep moest Jurriëns Noord binnen één jaar na overname opnieuw haar erkenning voor Restauratie Bouwbedrijf behalen. Vorig jaar oktober behaalde Jurriëns Noord al de certificering voor het vakmanschap in de restauratiesector middels het SCR-certificaat.

Lees meer

Bouwdocenten en bouwers in gesprek tijdens professionaliseringsprogramma

22 maanden geleden

Friso Bouwgroep en Bouwen aan de Bouw zijn van mening dat docenten en leermeesters veel van elkaar kunnen leren! Onder dat motto ging dinsdag 13 juni op de ROC Friese Poort in Sneek het professionaliseringsprogramma voor bouwdocenten en leermeesters van start. Tijdens deze eerste bijeenkomst werd het professionaliseringprogramma toegelicht en gaf Tjalling van der Berg een interessante lezing over eco-coaching. Daarnaast werden docenten en leermeester letterlijk één-op-één aan elkaar gekoppeld, waarna ze twee dagen met elkaar ‘meelopen’.

Lees meer

Voorspoedige bouw bij huisartsenpost Martini Ziekenhuis

22 maanden geleden

In januari is Bouwborg (sinds 2016 onderdeel van Friso Bouwgroep) van start gegaan met de nieuwbouw van de huisartsenpost op het terrein van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Deze nieuwe post wordt voorzien van een spoedingang voor zowel patiënten voor de doktersdienst als de patiënten voor de Spoedeisende Hulp.

 
Lees meer