• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Nieuws

Werken bij Friso? Grijp je kans!

25 maanden geleden

Vanwege de gestage groei van van onze vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's! In onderstaand overzicht is weergeven welke functies vervuld moeten worden. Klik op de link voor meer informatie over de functie.

Lees meer

Bouwcombinatie Friso-Koopmans deelt mee in internationale BREEAM award voor Energy Academy Europe in Groningen

25 maanden geleden

Op 7 maart is in Londen bekend gemaakt dat de nieuwbouw Energy Academy Europe van de RUG winnaar is geworden van de internationale BREEAM Awards 2017 (categorie ‘Mixed Use & Other’). De vakjury erkent hiermee dat in Groningen een bijzonder duurzaam en ambitieus gebouw is neergezet. In slechts 18 maanden hebben bouwcombinatie Friso-Koopmans en ENGIE het unieke gebouw overgedragen aan de RUG. Hiermee is een ambitieus bouwproject afgerond en is een inspirerende omgeving gemaakt voor organisaties die zich inzetten voor de transitie naar duurzame energie. 

Lees meer

Friso Bouwgroep maakt van wonen in een kerk werkelijkheid

26 maanden geleden

Op de afwerking na, is de realisatie van de appartementen in de Zaandijkerkerk in Zaandijk afgerond. Over twee maanden kunnen de toekomstige bewoners hun intrede maken. De herbestemming van de kerk hield de sloopkogel tegen. Dagblad Zaanstreek schreef er een mooi artikel over.

Lees meer

Eerste paal voor nieuwbouw Arrix BV

26 maanden geleden

Op 200 meter van het huidige pand werd dinsdagmiddag 21 februari de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Arrix. Voordat de eerste paal de grond in ging, werd deze gesigneerd door alle medewerkers. De eerste ‘klap’ voor het begin van de verdere toekomst van Arrix BV, werd uitgedeeld door Bernard Veenstra, Financieel Directeur van Arrix. Uiteraard waren de medewerkers van Arrix ook getuige van deze feestelijk ceremonie.

Lees meer

Winst voor VC Sneek in bekerfinale

26 maanden geleden

De volleybalvrouwen van VC Sneek hebben net als in 2014 afgelopen weekend het bekertoernooi gewonnen. De Friezinnen wonnen in een herhaling van de verloren finale van 2015 met 3-1 van Sliedrecht Sport. Als hoofdsponsor VC Sneek zijn wij daar natuurlijk ontzettend trots op!

Lees meer

Friso Rollers behalen 5de plek in Malmo Open

26 maanden geleden

Friso is maatschappelijk betrokken. Dat komt onder andere tot uiting in het financieel steunen en initiëren van goede doelen en initiatieven. De Friese rolstoelbasketbalclub DVO/Dyna '75 is daar één van. Afgelopen week reiste de club af naar de Malmö Open 2017. De basketballers, ook wel de Friso-rollers genoemd behaalde de vijfde plek! Iets waar we als Friso Bouwgroep natuurlijk trots op zijn.

Lees meer

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's

26 maanden geleden

Vanwege de gestage groei van van onze vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's! In onderstaand overzicht is weergeven welke functies vervuld moet worden. Klik op de link voor meer informatie over de functie.

Lees meer

TopsportZorgCentrum in gedachten al gebouwd

26 maanden geleden

Op een drukbezochte persconferentie werd maandagmiddag op feestelijke wijze bekend gemaakt dat de eerste paal van het TopsportZorgCentrum (TsZC) aan de Laan Corpus den Hoorn nog voor de zomer de grond in zal gaan. Alle betrokken partijen lichtten de totstandkoming van het multifunctionele gebouw toe in de Noordlease Business Corner van het Noordlease Stadion.

Lees meer

Unieke woonlocatie Pampuskade uitverkocht!

26 maanden geleden

Vandaag kan de vlag uit voor het project Pampuskade! De laastste koop-/aannemingsovereenkomst wordt ondertekend en dat betekent dat alle woningen officieel verkocht zijn! Ruim een jaar geleden ging het project officieel in verkoop. De start verkoop was uiteindelijk een groot succes. In de lente van 2016 werd gestart met de daadwerkelijke bouw van de Pampuskade. Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw

Lees meer

Heien Warder Weide gestart!

26 maanden geleden

De bouw van de 8 woningen in de Warder Weide te Warder is begonnen. De voorbereidingen op de bouwplaats zijn in volle gang. Deze week is Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van ErfGoed B.V. begonnen met heien van de eerste heipalen.

Lees meer