• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49

Duurzaamheid

Friso vindt duurzaamheid belangrijk. Wij bouwen, verbouwen en ontwikkelen dan ook met respect voor mens en milieu.

Fijn wonen en werken

Naast energiebesparing in gebouwen en woningen gebruiken wij ook duurzame materialen. Deze materialen houden rekening met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers. Een gezond binnenklimaal is belangrijk. Door goed te ventileren worden vocht, schimmel en schadelijke stoffen voorkomen. Zo bouwen wij aan gebouwen waar het fijn wonen en werken is.

Eigen bedrijfsvoering onder de loep

Ook onze eigen bedrijfsvoering vindt op een duurzame manier plaats. Om onze milieubelasting te bepalen hebben wij een CO2-footprint laten maken. Vervolgens hebben we doelstellingen geformuleerd en beleid opgesteld.

Maatschappelijk betrokken

Daarnaast is Friso maatschappelijk betrokken. Continuïteit gaat daarbij voor winstoptimalisatie. Bij de bedrijfsvoering heeft Friso oog voor het milieu, veiligheid en de werkgelegenheid.

Ondernemen met een groen hart

Ondernemen met oog voor het milieu dat is waar Friso voor gaat. De beheersing van de milieubelasting en het beperken van het milieurisico is de verantwoordelijkheid van iedere betrokken medewerker, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Op dit moment is Friso bezig met het behalen van het ISO 14001 Milieu certificaat.